I går var me på ein bar, shot bar. Med eige drinkekart for shots. Dette kan bli farligt tenkte eg men det gjekk så fint atte. Først litt god mat. Her i India pleier me å bestille mangen forskjellige smårettar, så dele me på alt så får ein smaka på mangen forskjellige ting. Ein ganske grei ting å gjer. Etterpå etter litt mojito så kunne shotsene berre komma på løpende bånd. Først ut: «bubblegum-shot». Her holdt det med ein, elles kunne det lett blitt ein kvalmandes aften…

bubblegum shot
bubblegum shot

Etterpå var det «flying kiwi» og «shot the f**k up»  mangen fantastiske namn på desse shotsa.

image

Also eg gjer meg til på bildene. Dei hadde ikkje så kjapp virkning.
Also eg gjer meg til på bildene. Dei hadde ikkje så kjapp virkning.
Berre syns navnene på mangen av shotsa var så kule!
Berre syns namnene på mangen av shotsa var så kule!

Så ville me prøva chilli-shot. Fire in the mouth. Svei godt nedover halsen og kjente da ei stund på lippene etterpå. Så til slutt måtte me ha den kulaste shotten som stod på menyen, «my Brown ass». LOL. Då hadde me det løye ganske lenge med namnet på den shotten. Bak oss der me satt var det ei tavla, som me kunne skriva på. Det var mangen rare ting som stod på den tavla i løpet av kvelden. På både engelsk, norsk, rumensk og bulgarisk.

image

My Brown Ass
My Brown Ass

image

Morsomt. Også sååå kjekke drikkevennlige prisar då. Me tar berre vekk sista sifferet i summen så har du cirka pris i norske kroner. Enkelt å greitt. Hadde blitt nokre lappar av detta skulle ein gjort dette heima i Norge.

Så når drinkane og shottane var drukket opp var det til å få My Brown Ass inni bilen og bli kjørt heim.

Takk for i aften and shot the f**k up!

Reklame