Lørdag 30.januar var det Festival of nations på skulen til ungane. Då skulle alle land representerast i ein parade med flagg, musikk frå landet, og ein kunne ha på seg noko frå sitt land. Det er 4 ungar frå Norge, gutta boys og to søte jenter. Jentene hadde bunad og Casper hadde ein norge fotballdrakt, men siden norge er så dårlige i fotball fortalte me oss sjøl at det kunne vær ein håndballdrakt. Oliver hadde på seg mariusgenseren som eg hadde strikka til han. Han var riiiiimelig varm når paraden var over kan du sei….Men der trur eg alle var for det var ganske så varmt der den dagen. Det var 44 forskjellige land på skulen og Norge var 4.sist på scenen. Var mangen flotte land å sjå på, men du blir jo ekstra stolt øve dei søtaste fra Norge då! Som gjekk på scenen etter felemusikk forann mange 100. Tøffinga!

IMGP0175
Dei kjempeflotte og søte ungane fra Norge!
IMGP0226
Heia Norge!
image
Oliver var visst ein pop fyr å fotografera, bilder av han frå American school sida på fb.
image
Bilde fra American school sida frå fb.

Etter paraden hadde alle land sin egen stand. Me hadde ein skandinavisk stand, Norge, Danmark og Sverige. Me hadde Lego, snøkrystaller, snømann, troll, pippi, bilde av nokre forfattera, vikinghjelmar, mm. Var mykje me kunne hatt men å få tak i ting her nede i India er ikkje alltid så lett. Svenskane hadde bakt kanelbullar, danskane hadde danske kjeks og lakris, og eg hadde med 1kg brunost som eg hadde med meg fra norge. Då fekk alle smaka. Dei fleste syns det var veldig godt, men det var nokon som lagde grimasar når dei snudde ryggen til. Eg trur det var samme reaksjon på lakrisen. Ikkje alle som likte det heller. Me hadde og ein stor plakat med flagga våres på med kongefamiliane under. For det syns me var ein god ide!

 

IMGP0178
Elevane frå India
IMGP0179
And ofcourse U.S.A.
IMGP0180
Korea, med sine flotte nasjonaldraktar.
IMGP0181
Japan med sine kuuule kimonoer.
IMGP0222
Tyskland, med sangen 99 luftballoons i bakgrunnen, så til slutt slapp dei ballongane i lufto. Stilig!
IMGP0219
Danmark!
IMGP0232
Sverige!
IMGP0228
And Norway!!!! ( + ei linselus…)

Eg tok faktisk bilde av alle landa når dei var på scenen men legg berre ut nokre av dei.

Ellers kunne ein gå rundt å sjå kva alle dei andre landa hadde å tilby, masse spennande smaksprøvar og ting som ein kunne prøva. Veldig kjekt!

IMGP0243
Vår stand.
IMGP0234
Brunost-gjengen!
IMGP0242
mmmm masse gode smaksprøva.

IMGP0239

IMGP0238

IMGP0237
Japan med sin Origami. Kjempestiligt!
Reklame