Lørdag 23.januar reiste me 5 jenter på tur til Goa. Meg, Ioana frå Romania, Cecile frå Frankrike, Ineke frå Belgia og Cristina frå Spania. Goa er ein annan stat her, ca 1time med fly. Der har dei flotte strender og me kan bada i sjøen, imotsetning til her i Mumbai. Maten i Goa er heilt fantastisk og ein legg glatt på seg litt der hehehe.

image
Kjekke jenter på tur!

Me budde på Hard Rock Hotel. Kul plass. Me blei varmt mottatt av ein gjeng feststemte folk ved bassenget/baren då me ankom hotellet. Så då var det berre til å bestilla seg nokre drinkar då, siden det var lørdag. Me spurte ein som jobba der kor me kunne gå ut der, han anbefalte ein kjekk plass med god live musikk og god mat. Då gjekk me der og der var det kjempekjekt. Sjukt bra musikk og god mat, vannpipo kom på bordet og det var gooood stemning!

IMG_3135
Kul plass, heilt nytt!
image
Flott basseng område på hotellet! Såg faktisk ut sånn i virkligheten som det gjorde på bildet når me bestillte! 🙂
image
Her kosa me oss med drinks, god mat og vannpipa med epletobakk!

 

IMG_3151
Dette bandet var jo faktisk noko av det bedre eg har høyrt på laaaange tider, spilte allslags musikk! Veldig bra!

Om dagen var me på stranda. Nokre av oss ville få med seg litt sightseeing, der er ikkje eg heilt med, likar meg best i slapp av stil på strando. Ikkje var eg heilt i form heller etter lørdagens festligheter (lure på koffår?) Så det blei nokre kvilar der på solsenga i løpet av dagen, før dagen ved stranda blei avslutta med nokre Breezer i solnedgang!

IMG_1038
Heilt fantastisk å berre ligga å sløva på strando!
image
Kjeme alltid ei ku ruslandes….
image
Litt folksomt i slutten her…men men

Det var republic day her på tirsdagen, derfor var det mangen indere som hadde tatt seg ei langhelg i Goa. Nokre har vell ALDRI sitt kvite folk før, og «alle» tok bilder av oss. Enten det var åpenlyst eller dei prøvde seg på snikfotografering. Det var veldig irriterandes då… Må vær sjukt slitsomt å vær superstjerna, heldigvis var dei mennene som eigde solsengene veldig kjekke og snakka til og tok telefonane til folk som hadde tatt bilde og sletta dei. Så dei passa no litt på oss! Men det var herlig å berre ligga å sløva der og gjer ingenting.

Veldig slitsomt når me skulle ut i sjøen å bada og. For da førsta så kan jo INGEN indera svømma. Og dei som trur dei kan da plaska jo så sjukt at det ser ut som dei holde på å drukna… Nokre av dei sku vell imponera oss «kvite» og plaska rundt oss så me fekk ikkje fred. Slitsomt. Men eg har vore i Goa før og veit det er ikkje så ekstremt som det var den helga. Men takk og lov for at eg ikkje hadde med meg ungane, det hadde ikkje vore noko kjekk opplevelse.

Siste kvelden var me på ein flott resturant. I den staten me bur er det forbudt med oksekjøtt….Kua er hellig… men her i Goa er det lov, så då fleska eg til med ein skikkelig biff middag, og du hendelse kor godt. Løye kor mykje du savna ting som du ikkje visste du savna før du ikkje kan få det. I mumbai går det kun i kylling og sjømat. Det var vell og ein grunn til me hadde kylling fri måned då me var heima på juleferie. Du kan bli rimelig LEI av kylling also. Så den biffen var super!!

image
God mat og god vin!
IMG_3163
Litt fancy, kjøre gjerna gryterett eg hehehe, men da va veeeldig godt!

 

Reklame